Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dilluns, 23 de maig del 2011

Victòria històrica a Bocairent

Per primera vegada, el partit aconsegueix la majoria absoluta i revalidar l’Alcaldia


“D’històrics” es poden qualificar els resultats obtinguts pel PSPV-PSOE a Bocairent en les Eleccions locals d’aquest diumenge, 22 de maig. Els 1.707 vots rebuts suposen la xifra més alta atorgada a cap partit al llarg de tots els comicis celebrats en democràcia, un registre que ostentava el PP a les Generals del 2000 amb 1.627 vots; a més, el percentatge del 56,02% és el més alt de les candidatures socialistes a tots els municipis de la Comunitat Valenciana superiors a 4.000 habitants.


Altres dades completen “l’espectacular” victòria de Josep-Vicent Ferre i el seu equip: per primera vegada, els socialistes aconsegueixen revalidar l’Alcaldia de Bocairent y ho fan amb majoria absoluta, un fet també sense precedents ja que fins ara sempre havia treballat en coalició, al sumar-hi set regidors, per tres del PP i un del Bloc. Així mateix i respecte a l’anterior cita amb les urnes, la formació incrementa la seua força en 349 vots que suposen un 25,70% més i dos seients addicionals en el Ple municipal.


Per tot això, des del PSPV-PSOE volem “agrair l’impressionant suport rebut” que justifiquen “en una productiva acció de govern realitzada en equip durant quatre anys i en la recuperació de la normalitat política i de la proximitat amb el veïnat”. Per a la legislatura que començarà el pròxim 11 de juny, Josep-Vicent Ferre espera que “siga la de la recuperació econòmica a la que dedicarem tots els nostres esforços sense deixar de banda la consolidació de les millores escomeses en la gestió municipal ja que així és el desig majoritari dels bocairentins i de les bocairentines”.


Per veure els resultats cliqueu: Resultats 2011 Bocairent

divendres, 20 de maig del 2011

Gràcies pel vostre suport!!!

Han estat quatre anys de treball i d'i·lusions, de vore com a poc a poc hem anat fent gran el nostre poble. A més, hem comptat sempre amb el vostre suport, per això, vos l'agraïment especialment ara quan acabem una campanya en la qual ens hem dedicat únicament a escoltar la vostra veu i a analitzar el que hem aconseguit per concretar que hem de millorar i per on devem seguir per obtindre més benestar i més qualitat de vida per a Bocairent. Esperem comptar de nou amb el vostre suport perquè la nostra candidatura ha demostrat com amb esforç i idees es poden assolir moltes inversions i recursos per a fer +Bocairent per a totes i tots.

Carta del nostre candidat, Josep-Vicent Ferre, a tot el veïnat de Bocairent

Estimats veïns i veïnes,


Permeteu-me de nou unes paraules de cara a les eleccions d’aquest diumenge on teniu la possibilitat de triar l’alcalde i l’equip de treball que ha de dirigir l’Ajuntament de Bocairent els quatre anys vinents.


En primer lloc, vull donar-vos les gràcies pel tracte que hem rebut de tots vosaltres. Han sigut quatre anys d’il·lusions i sacrificis, d’intentar millorar el nostre poble, de dotar-lo de serveis i instal·lacions municipals i d’apropar-vos l’administració local. No obstant, el més important ha sigut poder comptar sempre amb la vostra col·laboració i ajuda, amb les vostres suggerències i crítiques, amb els vostres ànims i suport. Gràcies, de veritat, per tot.


Ens tornem a presentar amb l’esperança de mantenir la vostra confiança en un equip de treball que ha dut endavant projectes imprescindibles com la Residència de la 3a edat, l’Escola infantil municipal, el Llar dels jubilats, la 2a fase de la rehabilitació del Barri medieval, la reforma de la teulada de les vivendes de la Cooperativa Bekirent o l’adequació de l’entorn del riu Clariano i la seua passarel·la, entre molts d’altres. Però encara ens queden qüestions pendents com la finalització del Poliesportiu, la recuperació del Palau del Baró de Casanova o la remodelació del col·legi Lluís Vives, tal i com queda reflectit en el programa que us hem fet arribar i que respon, més enllà d’idees soltes, a un projecte definit i global per a Bocairent.


Un altre tret definitori, que volem continuar impulsant, ha estat la nostra forma distintiva d’actuar: la participació ciutadana, la presència de l’alcalde i dels regidors tant en les activitats cíviques i socials com en les adversitats i els problemes així com el consens en les decisions fonamentals han sigut determinants. Hem aplicat la tranquil·litat i el sentit comú a la vida política local.


Demanar-vos el vot per a l’opció que encapçale ve motivat perquè la pròxima legislatura és importantíssima per a Bocairent. Nosaltres comptem amb un projecte que vol aprofundir en les polítiques socials i en els serveis públics potenciats en aquesta legislatura, però sempre des de la responsabilitat i l’austeritat. Igualment, mantindrem la política de valors que ha guiat el nostre treball: la defensa de la llibertat, la igualtat d’oportunitats, la solidaritat i la dignitat seguiran estant ben presents així com l’augment de l’educació i del benestar social. Però, sens dubte, la nostra política per a les persones convertirà el desenvolupament d’iniciatives actives d’ocupació en el nostre principal objectiu; perquè, per damunt de tot, volem contribuir a solucionar l’atur que afecta tants bocairentins i bocairentines, especialment joves.


Finalment, m’agradaria incidir en el caràcter local de les eleccions de diumenge. El nostre vot no marcarà la política espanyola sinó qui dirigirà la política més pròxima. Per tant, hem d’elegir qui millor ens defense davant totes les administracions, qui millor coneix Bocairent, qui creu en la seua gent i en les seues possibilitats de futur. En definitiva, tenim la responsabilitat d’atorgar la nostra confiança a un alcalde i a un equip de treball compromés amb les associacions, les entitats i les persones del nostre poble; que siguen gent de paraula i reunisquen la coherència i l’experiència necessàries per a la gestió pública. Hem de votar l’alcalde que siga l’alcalde de tots els bocairentins i bocairentines.


Estic segur que si comptem amb el vostre vot, no us defraudarem.

Intervenció del nostre candidat, Josep-Vicent Ferre, durant la presentació del programa electoral

1a part:


2a part: 


3a part:

dijous, 19 de maig del 2011

Les nostres propostes per a Bocairent

Olga Vanyó va exercir de presentador en l'acte en el qual vam donar a conèixer a tot el veïnat de Bocairent les nostres propostes per als pròxims quatre anys. Us oferim les intervencions dels membres de la nostra candidatura que van participar el passat divendres a la Cafeteria l'Esglai


Josep Ma Molina ens explica el treball realitzat en urbanisme i serveis municipals i com volem continuar-lo 


Serveis socials, sanitat i mercat de la mà de Carmen López


Jaume Martínez, el membre més jove de la nostra candidatura, ens parla de joventut i esports


Intervenció de Noelia Vañó sobre educació, cultura i turisme 

Vota PSPV-PSOE: +Bocairent per a totes i tots

Hem dut endavant nombrosos projectes imprescindibles per al nostre poble. Però, el nostre candidat, Josep-Vicent Ferre, i el nostre equip encara volen aprofundir més en les polítiques socials i en els serveis públics potenciats en aquesta legislatura, però sempre des de la responsabilitat i l’austeritat. Igualment, mantindrem la política de valors que ha guiat el nostre treball: la defensa de la llibertat, la igualtat d’oportunitats, la solidaritat i la dignitat seguiran estant ben presents així com l’augment de l’educació i del benestar social. Però, sens dubte, la nostra política per a les persones convertirà el desenvolupament d’iniciatives actives d’ocupació en el nostre principal objectiu; perquè, per damunt de tot, volem contribuir a solucionar l’atur que afecta tants bocairentins i bocairentines, especialment joves. +Bocairent per a totes i tots



dimecres, 18 de maig del 2011

Perquè els resultats parlen...

Ens tornem a presentar amb l'esperança de mantenir la vostra confiança en un equip de treball que ha dut endavant projectes imprescindibles com la Resdiència de la 3a edat, l'Escola infantil municipal, el Llar dels jubilats, la 2a fase de la rehabilitació del Barri medieval, la reforma de la teulada de les vivendes de la Cooperativa Bekirent o l'adequació de l'entorn del riu Clariano i la seua passarel·la, entre molts d'altres. Et resumim alguns dels principals èxits que la gestió socialista a l'Ajuntament de Bocairent ha obtingut durant aquesta legislatura per a fer +Bocairent per a totes i tots, perquè tenim un projecte definit i global per al nostre poble.






Consulta el nostre balanç sencer 

dimarts, 17 de maig del 2011

El treball ens enriqueix a totes i a tots

+ Promoció econòmica, formació, turisme i patrimoni
[1] Ampliar la formació és clau en l’actual context econòmic, per això, apostem clarament per aquest àmbit amb la col·laboració d’institucions com la UPV [2] El nostre compromís en la promoció turística de Bocairent permet augmentar el nombre de visitants i mantenir l’activitat econòmica del sector [3] El seguiment de les obres i la coordinació amb els tècnics és fonamental per a aconseguir el bon resultat de les inversions com demostra la 2a fase de rehabilitació del Barri medieval [4] Encara ens queda molt de patrimoni per explotar, com les Coves del Colomer on volem fer un Centre d’interpretació de les Covetes dels Moros


No hi ha dubte que l’ocupació és la principal font de riquesa d’una societat; així ho hem entés des de l’Ajuntament i ens hem sumat a l’esforç d’empresaris, autònoms i treballadors per tal de mitigar, en la mesura del possible, els efectes de l’atur. Així, hem reformat el Mercat municipal per fomentar el comerç local o hem realitzat gestios entre totes les parts implicades en la finalització dels polígons industrials que esperem puguen materialitzar-se en breu.


A més, apostem per un treball de qualitat que permeta una prosperitat continuada i, en aquest sentit, la formació i el reciclatge professionals són fonamentals. Igualment, el llegat dels nostres avantpassats genera un gran potencial turístic que es converteix en una font de desenvolupament econòmic a partir d’iniciatives de promoció com les que s’han fet en aquesta legislatura. Per això, hem de seguir recuperant el nostre patrimoni perquè la seua consolidació genera ocupació directa i afavoreix l’arribada de turistes.

Consulta totes les nostres propostes en aquests àmbits:

dilluns, 16 de maig del 2011

El PSPV-PSOE presenta el seu programa electoral per “dinamitzar Bocairent”



Les prop de cent propostes contemplades responen a “un projecte de poble concret”
El PSPV-PSOE va presentar el passat divendres, 13 de maig, el programa amb el qual concorren a les pròximes eleccions locals que conjuga un repàs a l’acció de govern desenvolupada durant la darrera legislatura amb prop d’un centenar de propostes que segueixen “un projecte de poble concret per dinamitzar-lo i crear un nou Bocairent”, tal i com va resumir l’alcalde i candidat a la reelecció, Josep-Vicent Ferre. L’acte va tenir lloc a una abarrotada Cafeteria l’Esglai que va comptar amb la presència d’un nombrós públic representatiu de tots els sectors socials, culturals i econòmics de la localitat.


Ferre va començar el seu parlament agraint el tracte “educat i amb estima” rebut que el va convertir en “un dels motius fonamentals per continuar endavant” per a després remarcar com alguns dels grans projectes que contempla el programa electoral “ja són una realitat que sols queda materialitzar com la reforma de la Casa dels Pintors, la creació del Centre d’interpretació turística de les Covetes dels Moros o l’adequació dels vestidors del camp de futbol”. Tot seguit, va emfatitzar “la forma de fer política basada en la participació, l’apropament de l’administració al ciutadà, l’aposta pel turisme, el tracte i l’atenció al veïnat i el consens”; de fet, Ferre va oferir a la resta de “forces progressistes” integrar-se en l’equip de govern la pròxima legislatura en cas d’obtenir el suport majoritari.


El candidat socialista va sintetitzar tot el programa electoral en quatre eixos. El primer, basat “en les persones”, permet educar ja a Bocairent des del primer any o desenvolupa el benestar social i, sobretot, va apostar per convertir l’Ajuntament en un “dinamitzador econòmic” tot i les retallades d’un 50% (de 160.000 a 67.000 euros de 2007 a 2010) de la Generalitat Valenciana en les ajudes a la contractació. El segon àmbit detallat per Josep-Vicent Ferre abastava els serveis públics i les polítiques socials on va convidar els presents a comparar l’activitat cultural i esportiva de Bocairent amb la d’altres poblacions properes així com va puntualitzar que van ser del primers consistoris a signar el conveni per a assegurar la Renda garantida de ciutadania.


“Responsabilitat i austeritat” formen la tercera guia de l’acció de govern socialista; per això, Ferre va anticipar la congelació de les assignacions als regidors i l’absència d’alliberats a càrrec de l’Ajuntament perquè “ningú dels que estem ací hem vingut a aprofitar-se’n”. A més, va afirmar que el context actual “ens obliga a confiar amb equips coherents i amb experiència que estiguen capacitats per a prendre decisions”. Per últim, els valors de llibertat, solidaritat i justícia social “seguiran sent un referent en la nostra forma d’actuar com també defensar Bocairent on siga perquè és un poble excel·lent”; d’ací la interpel·lació al vot per a la candidatura del PSPV-PSOE per “consolidar quatre anys de treball de gent de paraula”.


Altres propostes

La intervenció de Josep-Vicent Ferre va estar precedida per la d’altres quatre integrants de la llista socialista. Així, el número 2, Josep Ma Molina, va desgranar la forma de treball seguida fins ara “colze a colze amb el ciutadà i de col·laboració amb totes les administracions” i va destacar la millora del servei de neteja viària; igualment, va apostar per culminar la redacció del Pla general d’ordenació urbana “com ens agrada, amb pluralitat i participació” dins d’un projecte que compta “amb idees i equip”. A continuació, Carmen López va repassar els àmbits on detenta actualment delegacions: benestar social, sanitat i mercat; així, va enumerar alguns reptes afrontats com “la convivència actual al Centre sociocultural de la 3a edat quan abans no hi anava ningú i tot el món ens deia que era una qüestió perduda” o el “dur procés” que va suposar desplaçar els usuaris de la Residència per a reformar-la totalment; a més, va afirma que en el programa “falten coses que estan en els sentiments com la proximitat a la gent o la gratificació rebuda”.


Per la seua banda, el membre més jove de la candidatura socialista, Jaume Martínez, va analitzar aquest sector de la població i el desig de convertir el recentment creat Centre d’informació juvenil en un òrgan vertebrador i dinamitzador d’activitats; així mateix, Martínez va recordar la millora de les infraestructures esportives realitzada aquests quatre anys i va anticipar la materialització d’un nou projecte: el condicionament dels vestidors del camp de futbol gràcies a un acord amb la Federació espanyola. Finalment, Noèlia Vañó va detallar les propostes en educació –amb l’impuls a serveis com les escoles matineres o la posada en marxa de la Escola infantil municipal–, cultura –on va afirmar que és clau per forma una “societat més justa i tolerant” i, per això, “hem convertit Bocairent en un referent autonòmic”– i turisme –amb una clara aposta pel turisme d’interior “com a generador d’ocupació” mitjançant la unió d’esforços amb altres ajuntaments per integrar-se baix la marca “Serra de Mariola”.

diumenge, 15 de maig del 2011

L'aprofitament del temps d'oci engrandeix la convivència ciutadana

+ Cultura, festes, esports i joventut



[1] El Centre d’Estudis Locals i les seues publicacions així com la instauració dels Premis 9 d’Octubre són fruit del nou Consell Municipal de Cultura [2] Les comissions de les nostres festes més tradicionals han rebut el nostre suport mitjançant el condicionament dels recintes, la cessió de material o el patrocini d’activitats  [3] Hem ressaltat la celebració dels Reis Mags mitjançant la constitució d’una comissió organitzadora [4] L’aposta per les infraestructures esportives s’ha materialitzat també amb la recuperació del frontó municipal, la dotació de nous vestidors o la construcció d’una pista de pàdel


Una bona part de la nostra realització com a persones depén de l’aprofitament del temps d’oci. La cultura, la diversió i la pràctica de l’esport són, a més, una important font de socialització i de foment de la convivència ciutadana; per això, hem donat suport a totes les associacions locals en l’organització d’activitats i, des del mateix Ajuntament, hem impulsat nombroses iniciatives. Però som conscients que encara queda molt a fer, de forma que ens comprometem a seguir millorant el poliesportiu municipal, continuar augmentant l’oferta cultural i potenciar les nostres tradicions.


A més, no oblidem un sector fonamental: la joventut. Després d’haver transformat el PIJ en Centre d’Informació Juvenil, pretenem convertir-lo en un recurs central, tant a l’hora d’aprofitar el temps lliure com respecte de tres qüestions que considerem bàsiques: la formació, l’orientació laboral i l’accés a la vivenda.

Consulta totes les nostres propostes en aquests àmbits:

divendres, 13 de maig del 2011

Programa electoral

En breu presentarem el nostre programa electoral que combina un repàs per tot allò que han donat de sí aquests quatre anys de legislatura amb totes les noves propostes que volem materialitzar per fer més Bocairent per a totes i tots. Les idees i la il·lusió recorren tot el text que naix de l'estima més profunda pel nostre poble i de l'acurat coneixement de la nostra gent. Esperem que vos agrade i ens doneu, el pròxim 22 de maig, el suport necessari per convertir-lo en realitat. Aquests quatre anys ja han demostrat que millorar Bocairent no és una utopia.

Ací vos deixem el nostre programa al complet tant en castellà com en valència però si voleu a partir de les 20.00 h a la Cafeteria l'Esglai us esperem per compartir-lo directament amb tots vosaltres. Vine!!!




dijous, 12 de maig del 2011

Ajornat a demà la presentació del programa electoral

Arran de la suspensió de la campanya electoral per solidaritat amb els afectats pel terratrèmol de Lorca, ajornem la presentació del nostre programa electoral a demà divendres a les 20.00 h a la Cafeteria l'Esglai. Esteu tots convidats a conèixer totes les nostres propostes per a fer + Bocairent per a totes i tots

dimecres, 11 de maig del 2011

La millora dels serveis municipals ens beneficia a totes i a tots

Educació, serveis socials, medi ambient, trànsit i urbanisme


La creació de nous serveis com l’Escola Infantil Municipal i la renovació integral dels existents com la Residència o el Centre sociocultural de la 3a edat refermen el nostre compromís amb les persones i el seu benestar. Però no sols és qüestió de construir infraestructures, sinó també d’oferir una atenció de qualitat; per això, en el cas del Centre de Dia hem augmentat la subvenció anual de 1.500 a 10.000 euros i hem ampliat la prestació de nombrosos programes socials.


A més de les persones, la millora de l’entorn i de l’espai públic ha sigut un altre dels nostres objectius. Hem fet una clara aposta pel medi ambient amb la recuperació del riu Clariano al seu pas pel barranc de la Canaleta i per un urbanisme responsable i vertebrador mitjançant els primers passos de redacció del Pla General d’Ordenació Urbana. En definitiva, volem seguir augmentant la qualitat dels serveis municipals perquè ens beneficien a totes i tots.

Coneix tot el nostre programa electoral el pròxim dijous, 12 de maig a les 20.00 h, a la Cafeteria l'Esglai

Mitin Central Socialistes amb Jorge Rodriguez, Jorge Alarte i Jose Blanco

dilluns, 9 de maig del 2011

El nostre govern és el teu perquè tu hi participes

Participació ciutadana, igualtat i administració

Pluralitat, transparència, participació ciutadana i col·laboració institucional. Aquests han sigut quatre pilars bàsics en la gestió socialista dels últims anys que han contribuït a una necessària regeneració democràtica que suma pel bé de Bocairent. El tracte durant els plens municipals, el consens en la majoria de qüestions, la resposta a totes les preguntes plantejades per l’oposició i la constitució de comissions representatives de tots els partits són una bona mostra de com entenem el govern local des del PSPV-PSOE.


Però, a més, hem volgut que tot el veïnat tingueu veu mitjançant la constitució de nombrosos consells municipals i que arribe definitivament la igualtat real entre homes i dones. Així mateix, el trasllat d’una oficina mòbil del DNI o el fet de facilitar-vos els tràmits municipals mitjançant l’ús de les noves tecnologies han estat altres accions que demostren el nostre compromís amb una administració més pròxima i eficaç.


Finalment, el treball amb totes les administracions, independentment del color polític, per tal d’obtenir el màxim nombre d’inversions i d’ajudes és una altra constant de la nostra forma de governar.


Hem treballat amb totes les administracions independentment del color polític pel bé de Bocairent


 
El consens en els grans temes i la ràpida resposta a les qüestions de l’oposició augmenten la qualitat democràtica

 
Coneix tot el nostre programa electoral el pròxim dijous, 12 de maig a les 20.00 h, a la Cafeteria l'Esglai


dissabte, 7 de maig del 2011

Campanya electoral



Un matí molt agradable el que hem passat hui. Hem passejat pels carrers del nostre poble, escoltant les inquietuts dels bocairentins i bocairentines. A ritme de la dolçaina i el tabal dels nostres amics de l'Aljub, hem repartint més de 200 roses i clavells rojos, junt a les invitacions per a la presentació del nostre programa electoral que tindrà lloc a la cafeteria L'Esglai el dijous a les 20:00 hores.

dijous, 5 de maig del 2011

El PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida destaca que l’única població on baixa l’atur és Bocairent

La localitat governada per Josep-Vicent Ferre registra un descens interanual del 8,61% front l’augment comarcal del 5,67%

“La generació d’ocupació serà una prioritat en tots els programes electorals que els socialistes de la Vall d’Albaida presentarem als nostres veïns de cara al pròxim 22 de maig”, segons el coordinador comarcal, Jordi Vila, qui assegura que aquest compromís “ve avalat pel fet que l’única població de més 4.000 habitants on s’ha rebaixat l’atur durant l’últim any siga Bocairent, precisament la governada pel nostre partit”. Aquest mèrit, en paraules de l’alcalde i candidat a la reelecció, Josep-Vicent Ferre, és “fonamentalment dels nostres empresaris, autònom i treballadors” però apunta que “també des del consistori hem engegat diferents mesures per dinamitzar el mercat laboral” entre les quals assenyala “per una banda, la contractació directa mitjançant l’ampliació o la creació de nous serveis que, al mateix temps, milloren la qualitat de vida dels veïns i, per l’altra, la relació de l’Ajuntament amb les empreses i els comerços locals amb uns terminis de pagament ajustats”.

Aquestes valoracions sorgeixen després d’analitzar les dades d’abril. Així, mentre que el Bocairent del socialista Ferre registra un descens en el nombre d’aturats tant en el mes (d’un 2,25%) com en termes interanuals (del 8,61%), Aielo de Malferit sofreix un increment en dotze mesos del 20,39% seguit del 10,26% de l’Olleria. A continuació, se situen Benigànim (4,85%), Ontinyent (3,64%) i Albaida (3,59%) amb uns valors “ben allunyats de les dades positives de la localitat de la serra de Mariola”, tal i com destaquen fonts del PSPV-PSOE, als quals tampoc “ens sorprén aquesta circumstància ja que la Comunitat Valenciana de Francisco Camps és una de les autonomies on la desocupació assoleix registres més dramàtics”, per això, “refermem la intenció de treballar pel foment de l’ocupació des dels nostres ajuntaments com queda demostrat amb la nostra gestió a Bocairent”.

No obstant, Ferre recorda “la situació de moltes famílies que és molt angoixosa per la manca de faena d’alguns o de tots els membres en edat laboral”. Així, el primer edil i candidat socialista a la reelecció es marca com a principal objectiu per a la pròxima legislatura “la dinamització econòmica i la lluita contra l’atur, sobretot dels joves” una vegada aconseguits durant aquestos quatre anys “projectes tan necessàries com la reforma de la Residència de la 3a edat, l’habilitació del nou Centre sociocultural per a les persones majors o la creació de l’Escola infantil municipal, entre d’altres”.

Dades completes:
MUNICIPIO
ABR. 2011
MAR. 2011
% VARIACIO MENSUAL
ABR. 2010
MAR. 2010
%VARIACIO MENSUAL 2010
% VARIACIÓ INTERANUAL
AIELO DE MALFERIT
431
440
-2,04
358
350
2,28
20,39
ALBAIDA
692
671
3,13
668
664
0,60
3,59
BENIGÀNIM
605
605
0
577
572
0,87
4,85
BOCAIRENT
435
445
-2,25
476
471
1,06
-8,61
L’OLLERIA
1010
992
1,81
916
898
2,00
10,26
ONTINYENT
4155
4176
-0,5
4.009
3.999
0,25
3,64
Font: Unió Comarcal UGT Ribera Baixa – Safor – Vall d´Albaida, a partir de les dades del SERVEF