Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dijous, 11 d’agost del 2011

Les tapes es converteixen en “Mossets de plaer” a Bocairent


Turisme engega una campanya gastronòmica amb la participació
de deu establiments que ofereixen plat i beguda per dos euros


Amb el suggerent nom de “Mossets de plaer”, aquest pròxim dilluns, 15 d’agost, comença una campanya destinada a “promocionar la nostra gastronomia del detall com són les tapes, eixes xicotetes versions que rellegeixen els ingredients i els plats autòctons de Bocairent”, segons la regidora de Turisme, Noelia Vañó. Així i fins el dia 31, els deu establiments adherits a la iniciativa oferiran un “mosset” i beguda per dos euros; a més, els clients comptaran amb un full d’inscripció on registrar les consumicions realitzades, d’aquesta forma si aconsegueixen completar-ne setze de, com a mínim, cinc locals entraran en el sorteig de diferents premis des d’entrades al cinema en 3D a estades en allotjaments, dinars, sopars o, fins i tot, dos botelles d’herbero. Igualment, el consistori patrocina un guardó de 80 euros per utilitzar a qualsevol de les firmes participants.


Les cafeteries El terrat i L’esglai comptaran amb “pinxo de truita de creïlla amb tomaca fresca” i “ous fregit sobre niu de creïlles”, respectivament, mentre que la gelateria L’alcavor refrescarà amb orxata i fartons. Les propostes dels hotels L’estació i L’àgora són “torrada d’esgardat amb brots de soia i anxoves” i “mar i muntanya”; i si l’opció és “milfulles de creïlla i botifarra amb salsa verda”, els interessats s’hauran de dirigir al Centre d’interpretació turística. Per últim, la carta contempla “ensalada amb sèpia i bolets” (Bar Sifó), “braves” (Bar Solbes), “creïlles de Mariola” (Bar-restaurant Càmping de Mariola) i “cruixent de verdura amb ruló de cabra” (El ravalet Bar).


Noelia Vañó convida “veïns i visitants a acceptar el repte de donar-li gust al paladar gràcies a la varietat de propostes que contempla el programa, fruït de la riquesa hostalera de què gaudim a la localitat”. Per això, la responsable municipal assegura que “continuem aprofundint en eixa relació complementària que existeix entre la nostra gastronomia i els nostres atractius patrimonials i mediambientals per crear cada vegada nous motius per apropar-se a Bocairent”.