Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dilluns, 22 de novembre del 2010

Bocairent rep el PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida

Més de 50 afiliats i simpatitzats acudeixen a un nou esmorzar comarcal presidit per Carmen Martínez

La nostra agrupació va ser l’encarregada de preparar un nou esmorzar de treball del PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida. La cita, el passat 13 de novembre, va comptar amb la presència de Carmen Martínez i Bartolomé Nofuentes, secretària general i secretari d’acció electoral de la província de València, que intercanviaren punts de vista amb més de cinquanta assistents entre afiliats i simpatitzats arribats de tots els racons de la comarca.

Així, la trobada va servir per a analitzar alguns temes d’actualitat, com ara els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l’any 2011 on hi ha significatives retallades a inversions previstes a la Vall d’Albaida o, fins i tot, una paralització total; per exemple, la rehabilitació del Barri medieval de Bocairent compta amb diferents partides però destinades al pagament de les obres ja executades, no a la realització dels treballs pendents. Una altra qüestió tractada van ser els pròxims comicis municipals i autonòmics de maig vinent; d’aquesta forma, Carmen Martínez va animar a treballar intensament per a consolidar el projecte socialista de localitats com la nostra i a aconseguir governar d’altres poblacions de la comarca. A més, Martínez va indicar la necessitat d’un canvi al govern autonòmic encapçalat per Jorge Alarte com a garantia de dignitat democràtica i de benestar per a la societat valenciana.