Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dissabte, 18 de setembre del 2010

El PSPV-PSOE agraeix la col·laboració de tots en l’extinció de l’incendi del dia 7

El 7 de setembre de 2010 quedarà sempre en la memòria de tots nosaltres per l’incendi que va arrasar la part nord de Bocairent d’oest a est. Al voltant de 1.165 hectàrees, és a dir, un 12% del terme municipal va ser devorat per les flames i nombroses cases de camp i del nucli urbà es van veure seriosament amenaçades.

No obstant, la catàstrofe haguera pogut ser pitjor de no haver-hi comptat amb la participació de desenes de recursos tècnics i de centenars d’efectius per al control del foc. Les institucions públiques van complir amb un gran desplegament que es va veure magníficament completat amb la col·laboració de tants i tants veïns i voluntaris que es van brindar a realitzar tot tipus de tasques. Especialment significativa va ser la implicació dels més joves de la nostra localitat que no van dubtar en cap moment quina era la seua prioritat en els moments més conflictius.

Per això, des del PSPV-PSOE de Bocairent volem agrair aquestos gestos perquè demostren l’estima de la nostra gent pel seu territori i la implicació en la seua salvaguarda. Ara és moment d’estar a l’altura i, més enllà de declaracions i d’accions oportunistes, definir una reforestació que respecte els terminis de la naturalesa i que assegure l’arrelament de les espècies i la seua resistència en el temps. Estem segur que entre tots ho podem aconseguir!!!