Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dilluns, 25 d’octubre del 2010

El PSPV-PSOE valora molt positivament la instal·lació de la gespa artificial gràcies a les gestions realitzades des de l’equip de govern


Aquest cap de setmana del 23 i 24 d’octubre va començar l’Esportivitat, la lliga local de futbol que des de fa més de cinquanta anys es disputa a Bocairent entre equips aficionats. La competició pràcticament ha duplicat el nombre d’inscrits aquesta temporada gràcies al reclam que suposa la instal·lació de gespa artificial al terreny de joc del camp municipal. De fet, tant els membres de les diferents categories del Club esportiu Bocairent com els jugadors del torneig destaquen la qualitat i el perfeccionament dels treballs realitzats.

L’actuació va suposar una inversió de 454.415 euros assumida en un 60% per la Diputació de València mentre que la resta va anar a càrrec del pressupost del consistori gràcies a una reserva aprovada el 26 de març del 2009 a partir dels romanents de l’any anterior, el que va evitar sol·licitar un crèdit per fer front al projecte. Per això, l’alcalde Josep-Vicent Ferre (PSPV-PSOE) apunta “l’ocasió immillorable que se’ns presentava” per adherir-se a la proposta de la institució provincial i aconseguir “el camp que Bocairent es mereix”; a més, el primer edil destaca el llarg periple i la dificultat de les gestions empreses per a comptar amb el beneplàcit de la Diputació tal i com va ressaltar el mateix president, Alfonso Rus, durant l’acte d’inauguració del passat 15 d’octubre.

Igualment, des de les files socialistes es valora molt positivament l’acabament de l’obra “fruit de l’interés mostrat per l’equip de govern per consensuar amb el club de futbol i amb l’empresa constructora totes les millores necessàries; així com pel seguiment de l’execució del projecte per assegurar el seu manteniment i bon estat al llarg dels anys”. Per tant, el PSPV-PSOE agraeix “la paciència de tots els implicats” i ressalta la rendibilitat social d’una actuació que “des de ja, beneficia al voltant de 200 persones cada cap de setmana”.