Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dilluns, 4 d’octubre del 2010

El Ple de l’Ajuntament de Bocairent sol·licita l’execució immediata de l’Eix cultural del riu Clariano


La proposta del Grup socialista insta la Generalitat Valenciana a prioritzar l’actuació després de l’incendi què va arrasar la zona

L’última sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Bocairent, celebrada el passat 30 de setembre, va acordar per unanimitat sol·licitar al Consell de la Generalitat l’execució el més prompte possible de l’Eix cultural del riu Clariano. L’actuació, prevista en l’Estratègia territorial de la Comunitat Valenciana 2010-2030, persegueix la recuperació tant de les riberes del curs fluvial com del patrimoni industrial i arquitectònic de la zona i “té un gran interès ja que pot servir de revulsiu mediambiental i turístic per a la localitat, al mateix temps que es recupera una part imprescindible de la nostra història”, segons l’alcalde Josep-Vicent Ferre.

Així, la proposta del PSPV-PSOE insta a prioritzar aquest projecte “atès el lamentable estat en què ha quedat tot el barranc de la Fos i dels Tarongers a conseqüència del devastador incendi del 6 i 7 de setembre”. En el mateix sentit, tots els partits polítics van aprovar una altra moció del Grup socialista on es demana als governs valencià i d’Espanya que prenguen totes les mesures adients per a pal·liar els danys produïts pel foc. Finalment, el consens també va estar present en el rebuig, a instàncies dels socialistes, a la instal·lació del cementeri de residus nuclears a Zarra.