Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimarts, 31 de març del 2009

El compromís de la gespa artificial continua endavant


Bocairent destina 220.000 € per a la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol // Els treballs tècnics per a la redacció del PGOU reben 67.000 €

El Ple Municipal de Bocairent, celebrat el passat dijous 26 de març, va servir per aprovar amb l'oposició del PP la destinació dels prop de 300.000 € de les partides del pressupost del 2008 finalment no utilitzades, el que es coneix com remanents. Així, els treballs tècnics per a la redacció del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) rebran una inversió de 67.000 €. Per la seua banda, 220.000 € seran destinats a la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol segons el compromís adquirit en la sessió de 15 de gener d’assumir un 40% del cost seguint el programa “Sona la Dipu” de l’entitat provincial.

Igualment, el plenari va acordar, per unanimitat, les obres incloses en el PPOS 2009 de la Diputació de València amb una inversió de 103.200 € dels quals una quarta part (25.600 €) seran aportats pel consistori. Les actuacions previstes són la segona fase de la remodelació del mercat municipal i la repavimentació dels carrers de Cervantes i de la Batalla de Lepant, dos eixos fonamentals en el dia a dia de la localitat.

Tots els partits polítics també van ratificar l’adhesió a la Xarxa Valenciana de Desenvolupament Rural (Fevader) i el nomenament de l’alcalde Josep Vicent Ferre com a representant en aquesta associació de municipis destinada a realitzar una gestió més eficaç dels fons europeu Ruralter-Leader. Un altre punt de l’ordre del dia referendat de forma unànime va ser la declaració de la plaça de bous com a “bé immoble de rellevància local” per a formar part del Patrimoni Cultural Valencià i poder acollir-se a les excepcions que contempla la Llei d’Espectacles Públics, especialment de cara a rebre un tractament específic en el pròxim Reglament d’Espectacles Taurins impulsat per la Generalitat Valenciana.

Font: Portal Comarcal