Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dilluns, 15 de desembre del 2008

Toni Gisbert se situa al capdavant de la nova executiva del PSPV-PSOE a Bocairent



El nou secretari general compta amb un equip jove i totalment renovat

Sense cap oposició es va convertir Toni Gisbert en nou secretari general del PSPV-PSOE a Bocairent en l’Assemblea General celebrada el passat divendres, 12 de desembre. El repte és consolidar els èxits aconseguits pel seu predecessor, Josep Molina, qui abandona el càrrec per a centrar-se en les seues tasques com a primer tinent d’alcalde després d’haver-hi doblat el nombre d’afiliats i portat el partit als seus millors resultats històrics en els últims comicis locals i generals.

Al seu costat disposarà d’un equip totalment renovat, jove (amb una mitjana d’edat que se situa en els 28 anys) i preparat (tots els seus membres compten amb estudis superiors). Així, la secretaria d’organització l’assumirà Xavier Molina mentre que la de política municipal estarà en mans de Noèlia Vañó, regidora de cultura i turisme. Per la seua part, Patrícia Vanyó ocuparà la presidència de l’agrupació local i Olga Vanyó, responsable consistorial d’educació i medi ambient, actuarà com a vocal.

Durant la seua intervenció després de ser elegit, Gisbert va agrair el suport rebut i la confiança dipositada en ell i la resta de components de la nova executiva. Igualment, es va comprometre “a treballar per la consolidació definitiva del partit dins del teixit social de la localitat i a mantenir la bona coordinació entre el grup municipal i els militants”; en definitiva, es tracta de “lluitar per seguir millorant el benestar dels veïns i veïnes de Bocairent”.