Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dijous, 28 de febrer del 2008

La nostra candidata ha estat a Bocairent


Ma Teresa Fernández de la Vega, vicepresidenta del govern i número 1 al Congrés per València del PSPV-PSOE, ha estat aquest dijous (28 de febrer) a Bocairent. Primer ha conegut de primera mà l'empresa tèxtil Euromoda i a continuació s'ha dirigit a la Plaça de l'Ajuntament per a saludar els nombrosos veïns que s'havien acostat a saludar-la. Sens dubte un dia inoblidable.

Ací teniu un fum de fotografies:


Ma Teresa Fernández de la Vega a Euromoda


Ma Teresa Fernández de la Vega a la Plaça de l'Ajuntament de Bocairent

1 comentari:

Anònim ha dit...

La nostra candidata si que es preocupa dels tèxtils, sols hi ha que vorer els "modelets" tan guapos que vist, molt representatius de la classe obrera, clar que si.

Es respira a les fotos la pena que tenien tots (inclòs l'empresari) per que el gros de la producció tèxtil es fabrica en condicions infrahumanes, sense cap respecte al medi ambient, i sense cap respecte a les patents de marca i disseny a països asiàtics.

Tanquem els ulls i seguim esta farsa... tot per la campanya!